Hola, sóc en Joan

Sóc empresari i consultor compromès amb els projectes empresarials dels clients. Durant més de 20 anys he gaudit de la confiança per dirigir empreses importants orientades al gran consum amb les que m’he involucrat a fons per aconseguir canvis importants, basats en la innovació. Sóc una persona de números que va entendre que la gran veritat de l’empresa (i de la Gestió en l’empresa) és la percepció que en té el client.

foto-hola-soc-el-joan

He dedicat quasi tota la meva vida professional a fer empresa, venent empresa, repensant conceptes, idees, models de negoci i la manera d’escoltar els clients i/o als col·laboradors, per aconseguir que les coses passin. Per la meva experiència, em sento proper a allò que sent i pensa l’empresari quan està sol al seu despatx o a casa i té dubtes sobre com afrontar diferents reptes:

 •  He de canviar el model de negoci?
 • Com puc aconseguir que l’equip s’adapti al nou món?
 • Què he de fer per aconseguir els objectius?
 • Com puc millorar les meves habilitats de lideratge?
 • Quin ha de ser el rol d’Internet i les noves tecnologies en la nova estratègia?

Durant els últims anys, la meva missió ha estat ajudar als empresaris a “repensar la seva empresa” amb visió estratègica per posar en valor els seus punts forts, qüestionar-se les claus del seu sector per trobar línies de treball en equip innovadores amb l’objectiu de créixer i millorar els resultats, aportant a la vegada l’experiència i la visió d’un líder compromès realment amb el projecte. També sóc conferenciant sobre Innovació i la nova gestió de les empreses, formador “in-company” sobre les habilitats directives i l’impacte en els resultats de l’empresa, consultor de programes sobre internacionalització i competitivitat i Conseller d’empreses rellevants al seu sector.

Compromís

El nostre gran objectiu és superar l’expectativa del client i per això estem disposats a invertir tots els recursos necessaris per aconseguir que les coses passin. A repensarlaempresa ens comprometem a:

 1. Involucrar personalment al Sr. Jubert en cada projecte.
 2. Treballar en el projecte com si fós un directiu més de l’empresa.
 3. Treballar activament per alinear als Directius de l’empresa.
 4. Facilitar un pressupost tancat per al treball sol·licitat.
 5. Complir el calendari de treball.
 6. Retornar els diners invertits, si el client manifesta disconformitat amb el treball realitzat.
 7. Respondre les consultes dels clients en un màxim de 24 hores (incloent caps de setmana, via mail, telèfon o si és necessari, visita personal).

castellers

Share