10 claus per vendre més al segle XXI

El gurú del management Peter Drucker deia que “l’única estratègia possible per una empresa és focalitzar el seu esforç en màrqueting i la innovació, doncs tota la resta són despeses” . És una gran veritat, doncs la gran majoria d’empreses tenen una clara orientació a producte tot i que es verbalitzi una voluntat d’estar al costat dels clients. De la mateixa manera que les persones fan la diferència, la batalla del màrqueting del segle XXI no és una guerra de productes sinó de percepcions.

Aquest taller no és convencional, doncs està pensat com un “espai per ajudar a pensar”. Un espai on l’empresari interactui amb un professional amb una dilatada vida empresarial, seguint i compartint situacions i experiències que tenen com a objectiu descobrir les seves oportunitats de millora.

Es revisaran els conceptes bàsics de la relació amb els clients plantejant tots els conceptes com si portéssim les sabates del client. Això ens permetrà qüestionar-nos el que fem, com ho fem i com ho podríem fer millor. També analitzarem les claus del màrqueting: què valora el client, el rol del venedor, les tècniques de fidelització, el concepte “valor x preu”, la distribució, com podem aconseguir que Internet sigui el millor venedor, el rol del màrqueting viral i tot el que el client pot percebre com a actius en la relació que ens permeti créixer.

Finalment, el gran objectiu del seminari és obrir els ulls dels empresaris per donar una radical orientació al client a les seves empreses, sigui quin sigui la seva orientació actual. En aquest sentit serà clau la interacció amb el ponent per aflorar els dubtes de les empreses i aportar solucions i/o alternatives durant el propi taller.

Número de sessions i durada: 3 sessions de 4 hores cadascuna (12 hores)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *