Repensar l’empresa per Innovar

Aquest taller, eminentment pràctic, vol aconseguir una aproximació al full de ruta personalitzat de les estratègies i/o millores INNOVADORES del negoci de cada un dels participants per construir un futur diferent.

Es divideix en vàries sessions: una primera realitzada en grup, om s’identifiquen els conceptes clau de l’estratègia empresarial, es posen en qüestió els models de negoci convencionals,

s’identifiquen les dimensions per la Innovació i s’explica com ho han fet els millors en casos concrets utilitzant la tècnica de les Quatre accions (L’estratègia de l’Oceà Blau).

El gran missatge és potenciar el concepte de l’orientació excepcionalment excel•lent a client i la visió de que NO ES VENEN PRODUCTES SINÓ SOLUCIONS En una segona sessió, també grupal, cada participant farà una presentació de les línies estratègiques d’actuació per aportar valor al senyor client i el pla d’innovacions a posar en marxa. Posteriorment escoltarà els suggeriments i objeccions dels altres participants. Aquesta sessió també té un rol de “Networking” per aconseguir possibles aliances o intercanvi de serveis i / o productes entre els participants.

A partir d’aquest punt, cadascun dels assistents tindrà un full de ruta que haurà pogut acabar de polir amb l’opinió dels assistents, per començar l’acció. El taller es completa amb sessions de Tutoria Individualitzada, en què es farà el seguiment del treball que prèviament haurà fet el participant i es reforçaran els conceptes:
-Visualitzar les oportunitats
-Concreció dels “objectius” que es volen assolir
-Preparar un Pla d’accions i recursos per posar-lo en marxa
-Elaborar una valoració econòmica “viable i sostenible”

Finalment es duran a terme « Sessions de traspàs », en què l’objectiu és transmetre :
-Visió global de l’empresa
-Detall de les línies d’actuació
-Punts febles del projecte i alternatives de solució

Número de sessions i durada: 3 sessions de 4 hores cadascuna (12 hores)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *