30 Idees i 10 Eines per Innovar

Els productes i serveis són cada vegada menys diferenciables, els consumidors i clients tenen més i millor informació, de manera que exigeixen adaptacions més sofisticades dels productes existents, més prestacions i més flexibilitat en l’adaptació constant a les seves canviants necessitats, amb capacitat per percebre diferència , i naturalment a un preu ajustat.

El gran objectiu no hauria de ser guanyar diners, sinó fer clients i tenir molt present que per aconseguir-ho haurem de “superar les seves expectatives”.

En aquest sentit, la qualitat ja no és un requisit, sinó una condició necessària encara que no suficient. Si tot això pogués sonar a poc, els competidors apareixen per onsevulla, dintre i fora dels propis sectors d’activitat. Per a competir enfront de la situació descrita sembla no quedar més que dues possibles lleres: reduir dràsticament els costos o apostar per la innovació en l’empresa per donar un producte o servei diferenciat amb percepció de valor per part del client.

Objectiu: Donar resposta a les preguntes:

-Per què hem de canviar ?
-Què fer quan ens diuen que sempre s’ha fet així?
-Per què ens han de comprar ?
-Tenim clar quin es el nostre full de ruta ?
-Per on hem de començar per Innovar ?
-Com ho fan els millors ? (no inventem la roda)
-Com aconseguir una organització orientada al client?
-Com generar moltes idees diferents?
-Com aconseguir que la gent propera ens ajudi ?
-Quins són els passos a seguir per un procés de canvi amb èxit?

Analitzarem les dimensions estratègiques de l’empresa i contrastarem diferents enfocaments i casos reals per entendre les tècniques i els criteris utilitzats que permeti als participants auto-avaluar els factors que poden frenar o impulsar els canvis a la seva empresa Es posarà especial èmfasi en la participació activa dels assistents per posar en marxa i percebre les grans possibilitats de les diferents tècniques de creativitat generadores de idees com Scamper, 635, una paraula al atzar, etc….. que es tradueixin en canvi i en millores del resultat.

Número de sessions i durada: 3 sessions de 4 hores cadascuna (12 hores)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *