Joan Jubert

foto-hola-soc-el-joan

Sóc empresari i directiu. Durant més de 20 anys he gaudit de la confiança per dirigir empreses importants orientades al gran consum amb les quals m’he involucrat a fons per aconseguir canvis importants. Sóc una persona de números que va entendre que la gran veritat de l’empresa és la percepció que en té el client.

He dedicat quasi tota la vida professional a fer empresa, venent empresa, venent conceptes i idees, ja sigui als clients i/o als col·laboradors per aconseguir que les coses passin.

Per la meva experiència, em sento proper a allò que sent i pensa l’empresari quan es troba sol al despatx o a casa i té dubtes sobre com afrontar diferents reptes:

  • He de canviar el model de negoci?
  • Com puc aconseguir que l’equip s’adapti al nou món?
  • Què he de fer per aconseguir els objectius?

Durant els darrers anys, la meva missió ha estat ajudar als empresaris a “repensarlasevaempresa” amb visió estratègiques per posar en valor els seus punt forts, qüestionar les claus del seu sector per trobar línies de treball innovadores amb l’objectiu de créixer i millorar els resultats , aportant a la vegada l’experiència i la visió d’un director general compromès realment amb el projecte.

També sóc conferenciant sobre Innovació i la nova gestió de les empreses, formador “in-company” sobre les habilitats directives i el impacte en els resultats de l’empresa, consultor de programes sobre internacionalització i competitivitat i Conseller d’empreses rellevants en el seu sector.

 

Share