Nova Repensarlaempresa

Com hem comentat sovint, si volem que la nostra empresa sobrevisqui i ho faci d’una manera sostenible, resulta imprescindible parar-se a pensar, a repensar tots els conceptes que ens han portat fins el moment actual, sigui aquest millor o pitjor, bo o dolent. El concepte de la diferenciació està més vigent que mai, i renovar-se contínuament és fonamental per seguir sent competitius.

Doncs bé, permeteu-me aquest petit post per explicar-vos, com lògicament us heu adonat ja, que Repensarlaempresa.com ha canviat substancialment. Ha arribat el moment de canviar d’imatge, d’actualitzar la web a nivell de disseny, però també d’introduir novetats a nivell de continguts i d’estructura. Com veieu, el blog passa ara a ocupar un lloc privilegiat en la web, doncs és aquí on ens agrada expressar idees i conceptes d’una manera profunda, analitzada, i on ens agrada rebre els vostres comentaris. També, clar, les xarxes tenen el seu lloc. Hem volgut també donar-vos més informació sobre tots els seminaris i cursos que actualment oferim, i les presentacions dels quals podeu ara visualitzar.

En aquests últims anys hem anat trobant lectures molt interessants, de blogs que ens parlen d’habilitats directives, d’estratègia empresarial, de màrqueting i comunicació, d’emprenedoria… per això també els donem un espai en la nova web, ja que compartir coneixement és la base d’aquest espai.

Esperem i desitgem que aquest nova web us agradi, i que us sentiu com a casa. Tots els comentaris seran benvinguts. Gràcies!

 

Share

One thought on “Nova Repensarlaempresa

  1. Vull transmetre les meves felicitacions a “repensarlaempresa” per la nova web. Un espai proper i dinàmic on empresaris, emprenedors i gestors en general, podem trobar consell, idees i reflexions que ens ajuden a la presa de decisions. És una bona medicina per combatre “la solitud del directiu”. Enhorabona!!!

    Joan Mateu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *