“To Innovate is an Attitude” – Conferencia Europea de la Jove Cambra Internacional

Estem visquent moments de canvi molt importants que ens demanaran el millor de nosaltres per identificar les tecles que ens permetran construir models de negoci diferents.

Durant molt de temps ens hem preparat per conèixer les respostes i, de cop i volta, ens han canviat les preguntes. Això ens obliga a posar en qüestió, i d’una manera radical, el tipus de relació amb els diferents actors de cada empresa i d’una manera molt especial amb el senyor client per generar-li fortes percepcions de VALOR. Per descomptat també cal revisar com ens relacionem amb els nostres col·laboradors per fer possible que siguin vertaderament la primera i més potent diferenciació, cosa que només aconseguirem si comencem a desaprendre i esborrar els models de comportament que no son sostenibles. Cal incorporar nous valors i nous conceptes de relació que ens permetin anar més enllà del nostre propi marc d’actuació.

Aquest serà el missatge de la ponència “To Innovate is an Attitude” que donaré en el sí de la Conferència Europea de la Jove Cambra Internacional a Tarragona el proper dia 2 de Juny. Si voleu conèixer tot el programa d’aquesta trobada de Joves Emprenedors podeu consultar el següent enllaç: http://www.jciec2011.cat/program/agenda-keynotespeakers.html

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *